Je gehele acquisitieproces verpakt in één netwerktool.

Online Vakman stelt je in staat om bijna al je werkgerelateerde zaken op één plek te beheren. Bovendien kun je je ‘online werkplaats’ altijd bereiken via je telefoon, tablet, pc of laptop.

Het platform brengt vakmannen in het hele land samen op één plek.

Gebruiksvriendelijk

Je registratie is binnen no time geregeld en registeren en inloggen kan zowel via de mobiele app als pc. ​

Klussen plaatsen en aannemen​

Plaats je project in het platform en ontvang direct je offerte.

Zoek een gekwalificeerde vakman

Uitgebreide zoekfuncties zorgen dat je altijd een vertrouwde vakman vindt door het hele land.

Privégroepen

In het netwerk kun je privégroepen aanmaken, zodat je voor ieder project een aparte groep hebt. Dit maakt het wel zo overzichtelijk.

Het Online Vakman Platform verbetert en vergroot de netwerkmogelijkheden voor ondernemers in de bouw.

Via ons platform bouw je een online netwerk op, waardoor er ongetwijfeld nieuwe deuren voor je open zullen gaan. Het netwerk stelt je bijvoorbeeld in staat om bekwame vakmannen op het gewenste moment te vinden. En als een samenwerking uiteindelijk een succes blijkt te zijn, dan kunnen jij en je nieuwe connectie elkaar meteen aanbevelen in jullie eigen netwerk.

Met dit platform willen we een gemeenschap van vakmannen opbouwen, waarin alle bouwspecialismen ruimschoots vertegenwoordigd zijn. Daarnaast moet het platform voor alle betrokkenen een stukje comfort bieden.

Voordelen

Geen ‘nee’ meer verkopen

Doordat je je hele acquisitie in een paar klikken kunt regelen, bespaar je jezelf enorm veel tijd en frustratie. Hierdoor hoef je minder vaak ‘nee’ te zeggen tegen opdrachten.

Bovendien geeft dit je ook extra tijd om je te richten op dat wat echt belangrijk is: klanten en opdrachtgevers een uitstekende en betrouwbare service verlenen.

Hou overzicht in je werk

• Maak per project een aparte agenda aan
• Hou je to-do-lijst bij
• Check snel of er een vakman in de buurt is
• Organiseer je eigen regionale netwerk
• Overleg met andere projectleden
• Vind nuttige informatie op het forum

Community voor en door vakmannen

Als ondernemer heb je vast wel eens het gevoel gehad dat je er alleen voor staat. Onze community biedt die saamhorigheid waar je als hardwerkende ondernemer soms gewoon behoefte aan hebt.

De kracht van een vertrouwd netwerk

In principe heeft iedere vakman baat bij een online netwerk bestaande uit betrouwbare specialisten. Een goede online positionering is namelijk belangrijker dan ooit. Als jij binnen onze community de handen ineenslaat met andere toppers, sta je automatisch al sterker.

Het Online Vakman Netwerk vormt die snelle schakel tussen MKB’ers, ZZP’ers en (op den duur) uitzendbureaus.

Netwerk app in ontwikkeling

We realiseren ons dat jouw tijd waardevol is en dat je als vakman veel onderweg bent. Er blijft vaak weinig tijd over voor de acquisitie en dergelijke. Om dit probleem voor je op te lossen werken we aan gebruiksvriendelijke app waarmee je binnen een mum van tijd een dienst, vakman of betrouwbaar bedrijf in de regio gevonden hebt. 

Om de app van alle gemakken te voorzien zijn we benieuwd naar jouw wensen. Schrijf je in en laat ons weten wat jij graag terug wilt zien in de app.

Voor wie is het Online Vakman Platform geschikt?

Starters

Starters zijn de toekomst, maar hebben doorgaans nog geen wijdverbreid netwerk opgebouwd. Het netwerk gedeelte van het platform is voor de starter daarom hartstikke waardevol.

Daarnaast zijn de leeromgeving en het forumgedeelte ideale plekken om het een en ander bij te leren.

ZZP’ers

Voor ZZP’ers biedt het platform onder andere een stukje onafhankelijkheid. Je kan namelijk naar eigen wens je klussenagenda samenstellen, waardoor je bijvoorbeeld niet meer afhankelijk bent van één grote opdrachtgever.

MKB’ers

MKB-bedrijven hebben voor grote projecten vaak extra hulpkrachten nodig. Een flexibel netwerk vol met betrouwbare vakmannen is dan essentieel.

Bij Online Vakman kwalificeren we vakmannen op basis van normen en waarden, zoals betrouwbaarheid en punctualiteit. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de kans op een succesvolle samenwerking aanzienlijk vergroot.

Werkzoekenden

Ook voor werkzoekenden is ons platform interessant. Naast het vinden van losse klussen, loop je hier misschien ook wel je nieuwe baan tegen het lijf.

In onze leeromgeving kan je jezelf alvast klaarstomen voor je toekomstige klus of baan. Daarnaast is ons platform een mooi middel om op een laagdrempelige manier je netwerk uit te breiden.

Uitzendkrachten

Uitzendkrachten zijn een belangrijke schakel in de bouwwereld. Ze vormen vaak het verschil tussen wel of niet een deadline halen.

In de toekomst willen wij ook uitzendbureaus in ons netwerk betrekken. Vakmannen binnen ons netwerk kunnen dan via een uitzendbureau op pad worden gestuurd.

Uitzendbureaus

Werven via overvolle social media pagina’s is als schieten met hagel. In de toekomst willen wij voor uitzendbureaus een overzichtelijke wervingsplaats creëren.

Als uitzendbureau wordt het dan mogelijk om in ons netwerk als een sluipschutter te werk gaan. Met een beetje geluk heb je de juiste vakman binnen no time in het vizier en kan de samenwerking beginnen. 

De grote voordelen van een community zoals Online Vakman

Gek genoeg netwerken veel vakmannen nog steeds op de ouderwetse manier. Ze leunen op een vaste klantenkring en doen weinig aan hun online profilering.

In principe is daar niet zoveel mis mee, maar toch zorgt het bij velen voor een beperking in hun groei als vakman. Daarnaast maakt dit je kwetsbaar. De coronacrisis heeft dit op een pijnlijke manier geïllustreerd. Heel wat opdrachtgevers hebben namelijk bezuinigingen doorgevoerd, met alle gevolgen van dien voor zzp’ers.

Met een online netwerk zoals Online Vakman kunnen dit soort problemen worden opgevangen.

Overigens zie je wel dat steeds meer vakmannen de weg weten te vinden naar social media netwerken. Dit is echter ook niet je van het…

Social Media Netwerken

Online Vakman Platform

Het Online Vakman-voordeel

Vreemd genoeg netwerken vakmannen nog steeds hetzelfde als in 1980. Voor velen komt dit neer op het beperken van hun groei en het laten liggen van grotere klussen en/of teveel afhankelijk zijn van één opdrachtgever. Wanneer de opdrachtgever zoals in de coronacrisis bezuinigt en een stapje terug doet, zitten veel zzp-ers thuis.

Door onze leden niet alleen te verbinden met elkaar maar hier ook mee te ondersteunen, laten we zien dat er online een hele nieuwe wereld van mogelijkheden te behalen is. 

Social Media Netwerken

Online Vakman Platform

Online Vakman Netwerk

Wat zeggen onze leden

De Online Vakman denkt echt op de lange termijn. Doordat ze mijn website hebben gemaakt en een aantal keren mee hebben genomen door het hele netwerk en alle functies, kan ik nu zelf eenvoudig in contact komen met andere vakmannen en offerteaanvragen via de website behandelen. Voor mij is de netwerkomgeving echt een aanrader!
Jochum
Multiservice Rinsma
Door de coronacrisis heeft mijn vaste opdrachtgever alle klussen verzet tot onbepaalde tijd waardoor ik zonder werk kwam te zitten. Paul heeft me geholpen met een virtueel vastgoed traject door een goedlopende website van hem te huren. Mocht ik het in de toekomst weer heel druk krijgen met sloopwerkzaamheden dan weet ik gelijk dat ik in het netwerk mijn klussen kan uitbesteden.
Micheal
Van der Zee Montage

Meegroeien met de Online Vakman?

Meer

Netwerkinstellingen

Netwerkplatform

Community

Ondernemersschool

Partners en tools

Deel het netwerk en help ons groeien

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Vakman Chat

Project plaatsen

Plaats hier je project zodat andere vakmannen zich kunnen inschrijven.