Word lid van het OVN voor vroege toegang

Exclusieve toegang tot een platform met betrouwbare vakmannen en je eigen Netwerkmanager die je helpt je lidmaatschap binnen het netwerk tot een succes te maken.

We zijn er om jou als vakman te ondersteunen en te helpen groeien via ons platform!

Zie hoe anderen het OVN nuttig vonden

Jochum

Eigenaar
4.5/5

"De Online Vakman denkt echt op de lange termijn. Doordat ze mijn website hebben gemaakt en een aantal keren mee hebben genomen door het hele netwerk en alle functies, kan ik nu zelf eenvoudig in contact komen met andere vakmannen en offerteaanvragen via de website behandelen. Voor mij is de netwerkomgeving echt een aanrader!"

4.5/5

"Ik heb heel veel tegenslagen gehad met een groot project waarbij ik uit noodzaak op een gegeven moment bakkers en slagers aan het werk had. Ik was totaal onbekend in die regio en had het netwerk zeer goed kunnen gebruiken in die tijd. Gelukkig help ik nu mee er iets moois van te maken!"

Johnny

Eigenaar
5/5

Mooi initiatief!

4.5/5

Bedankt Paul!

5/5

Ik merk dat het me helpt

5/5

Leuk gedaan, ga zo door!

Hey, ik ben Paul Efdé. Ik ben de oprichter van het OVN en tevens een Netwerkmanager. Ik ga ervoor zorgen dat jouw lidmaatschap een succes wordt.

Het Online Vakman Netwerk verbetert en vergroot de netwerkmogelijkheden voor ondernemers in de bouw.

Het OVN zal je helpen als -

Waarom OVN anders is dan andere klusplatformen

Waar bijvoorbeeld een grote naam als Werkspot etc. zich meer focust op het verbinden van een vakman met een opdrachtgever en het in essentie gewoon een offerte platform is. Verbindt het OVN vakmensen onderling die tevens op zoek zijn naar groei en gelijkgestemden in hun netwerk voor langdurige relaties waar je op kunt bouwen.
 
Zonder tussenkomst van particulieren en een intensieve screening van alle leden op basis van onder andere hun normen en waarden, loyaliteit,  vaardigheden, ervaring en (groei)ambities.

Vakmensen die de waarde inzien van een groot netwerk met daarin de vertegenwoordiging van diverse vakgebieden.

Vakmensen die de waarde inzien van een online positionering in een snel veranderende tijd van offline naar online verbindingen en automatiseringen.

Vroege toegang voordelen

Tijdelijk geen kosten voor het instellen van je account

Als vroege toegang voordeel profiteer je nu tijdelijk van een gratis account setup in het OVN t.w.v. €200,-

Gratis vermelding op het klusplatform van TotaalOnder1Dak

Totaalonder1dak faciliteert een verbinding tussen de dienstverlenende vakman en de particulier in Nederland.

20% korting op diensten van de Online Vakman

Vanuit één plek toegang tot je website, zoekmachineoptimalisatie, e-mail marketing, contacten, facturen en meer…

Account instellen

Puur om er zeker van te zijn dat de investering in het OVN zichzelf op de lange termijn terugbetaald heeft elk lid zijn eigen Netwerkmanager. Je Netwerkmanager neemt persoonlijk contact met je op om je account optimaal voor je in te stellen op basis van jouw doelen en ambities.

Wij beschouwen je inschrijving als een wederzijdse investering die voor jou gaat werken. De intake en het instellen van je account is een vereiste om je lidmaatschap succesvol op te starten. Vanwege de tijd, kennis en energie die wij hier op onze beurt weer in investeren vragen we een schappelijke contributie voor een lidmaatschap van het Online Vakman Netwerk.

Wat gaan we voor je doen:

Risicovrije 'euro-maand'

Omdat we vinden dat het van beide kanten moet klikken hebben we een ‘euro-maand’ in het leven geroepen. In deze maand kunnen we je wensen en ambities in kaart brengen zodat we het uiterste uit je lidmaatschap kunnen halen en zo je kans op een succesvolle start te vergroten. Bevalt het niet of zie je geen meerwaarde in een lidmaatschap voor het Online Vakman Netwerk? Dan kan je gemakkelijk met 1 klik op een knop je lidmaatschap annuleren. We hanteren geen opzegtermijnen en rare wurgcontracten. Je bent vrij om te komen en gaan wanneer jij wilt.  

Factuurgegevens

Jouw bestelling

Product Subtotaal
OVN Premium  × 1 47.00 / maand met 1 maand proefversie en 1.00 aanmeldkosten
Subtotaal 1.00
BTW 0.21
Totaal 1.21
Recurring totals
Subtotal 47.00 / maand
BTW 9.87 / maand
Recurring total 56.87 / maand
Eerste verlenging: 14/07/2021
LEVENSLANG TOEGANG VOOR MAAR €200,-
Kies je voor deze actie dan profiteer je van een levenslang abonnement op het OVN en alle toekomstige functies zoals de interne marktplaats, klussenmodule, je persoonlijke netwerkmanager, OVN On-The-Go App en nog veel meer. Na een succesvolle intake geven we je persoonlijk toegang en ontvang je een demo over hoe je het OVN voor jou kan laten werken. Werkt het niet tussen ons? Kan gebeuren.. dan krijg je gewoon je €200,- weer teruggestort op je rekening.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.